**Algemene Voorwaarden**

Welkom bij de webshop van de Kniphut! Hieronder vind je de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van onze website en het plaatsen van bestellingen. Door onze website te gebruiken en een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

**1. Bestellingen en Betalingen**

– Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met de prijs en beschrijving van de producten zoals vermeld op onze website.

– Betaling dient te geschieden op het moment van bestelling. We accepteren verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, en andere betaalmethoden zoals vermeld op onze website.

– Alle prijzen zijn inclusief btw en andere van toepassing zijnde belastingen, tenzij anders vermeld.

**2. Verzending en Levering**

– We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenproces en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en de gekozen verzendmethode.

– Verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces en zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het afleveradres.

– Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door externe verzendpartners.

**3. Retouren en Ruilen**

– Indien je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling, mits het product ongebruikt en in de originele verpakking wordt geretourneerd.

– Neem voor het retourneren van een product eerst contact met ons op via lien@dekniphut.nl, zodat wij je kunnen voorzien van de benodigde instructies.

**4. Privacybeleid**

– Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en behandelen persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens.

**5. Intellectueel Eigendom**

– Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en handelsmerken, is eigendom van de Kniphut en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, te reproduceren of te verspreiden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

**6. Wijzigingen in de Voorwaarden**

– Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze website zijn geplaatst.

Door onze website te gebruiken en een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via lien@dekniphut.nl. Bedankt voor het winkelen bij de Kniphut!