KNIPPEN

Wil jij een kort en vlot kapsel? Lang haar met of zonder volume? Stijl of krullend haar? Bij De Kniphut in Dordrecht kunnen we u overal mee verder helpen. Wij knippen dames, heren, kinderen en baby’s.
Samen met jou bepalen we nauwkeurig jouw wensen en op basis van jouw haar maken wij een passend advies voor een mooi & op maat gemaakt kapsel.

KLEUREN

Kleuren is onwijs populair en ook wel een van de meest favoriete dingen in het vak voor ons. De technieken en mode veranderen razend snel, om dit goed bij te kunnen houden volgen wij hiervoor regelmatig de nieuwste cursussen.
Zo kunnen wij u altijd met een mooi, gewenst & glanzende kleur de deur uit laten gaan. Of dit nu balayage, folayage, een deelkleuring of een normale kleuring is, het kan allemaal met de MUK kleuren.

High/low lights
High & low lights is het verven van plukjes haar waardoor het lijkt op natuurlijke gekleurde plukjes door middel van een folie techniek.

Balayage
Balayage is een verloop in het haar van een donkere aanzet naar lichtere punten, balayage betekent letterlijk vertaald “vegen” in het Frans. Meestal wordt de balayage ingezet door middel van een free-handtechniek.

Foilyage
Foilyage is een hele mooie subtiele manier om diepte op de aanzet te houden en fijne high/lowlights door te trekken. Foilyage word ingezet door middel van een toupage techniek.

Deelkleuringen
Deel kleuringen zijn al een langere tijd razend populair. Met deelkleuringen zijn er minimaal 2 kleuren in het haar te zien.

NIEUW: HAIR EXTENSIONS / WEAVES

Sinds deze zomer werken wij met Hair Extensions van de Natural Hair Company. Haar van de Natural Hair Company is gemaakt van 100% menselijk haar waardoor het dus niet te onderscheiden is van je eigen haar. Het haar is handgeknoopt waarmee de aanzet rand super dun is, hierdoor krijg je geen dikke randen op je hoofdhuid maar een prachtige onzichtbare verlenging of volume.

Het haar van the Natural Hair Company is van de hoogst verkrijgbare kwaliteit, is afkomstig uit Azië en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarbij is het haar verkrijgbaar in natuurtinten, high/low-light effecten of balayage. Door deze ontzettend uitgebreide keuzemogelijkheden is er altijd een mooie kleur voor jou!

Voor het plaatsen van de weaves gebruiken we de microrings techniek. Eerst maken we een rij met micro ringen waarna we vervolgens de matjes hierin vastzetten met draad en garen. Eventueel hebben we ook tape extensions, indien u alleen bepaalde gedeeltes wilt opvullen.

Wil jij meer weten? Of gewoon eens kennismaken met het haar. Plan dan gerust een online afspraak in en kies voor de optie Hair extensions Intake.

Föhnen/Stylen

Niet alleen een goed geknipt model of een glanzende kleur is belangrijk maar ook zeer zeker de finishing touch. En daarbij, hoe krijg je dit thuis voor elkaar? Dit denken mensen vaak als ze met een mooi kapsel de deur uitgaan. Verwen u zelf lekker met een moment bij de kapper door het lekker te laten wassen en modelleren! Ondertussen geven wij u natuurlijk ook een aantal tips om het thuis ook te proberen.

Bruidskapsels

De mooiste dag van je leven!! Daarom doen we bij bruidskapsels altijd een proefkapsel. Het is heel belangrijk om een proefkapsel bij een bruid te doen omdat het gevoel goed moet zijn tussen de bruid en de kapster, zodat op deze manier het gewenste resultaat bereikt kan worden. Bij een proefkapsel bespreken we wat de mogelijkheden met het kapsel zijn en bekijken we wat jouw wensen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om het helemaal mooi te krijgen zodat je op jouw dag nog meer kan stralen.

Epileren

Epileren met touw, ook wel threading genoemd. Op deze manier worden de delen van het gezicht met een schroef draad in het touw geëpileerd. Hiermee worden ook de dons haartjes mee verwijderd waardoor de wenkbrauwen super strak worden.

Opsteken

Heb je een leuk feestje? Wat is er dan leuker dan leuk haar hebben?! Festival kapsels, bruiloft gast of een gala, bij elke gelegenheid is een leuk kapsel te creëren. Ze zeggen niets voor niets… Als je haar maar goed zit.
Kijk voor inspiratie op het instagram account van De Kniphut, hoogtepunten: Partyhair.

Producten

De juiste producten zijn het halve werk. Tijdens uw behandeling geven wij u graag een advies over de producten die voor uw haar geschikt zijn. Een goede shampoo, een lekker masker of een stevige volume spray kan een enorme boost geven aan het haar waardoor de kleur langer mooi blijft of uw haar veel langer in model blijft zitten. Ook voor een vette hoofdhuid of juist een droge hoofdhuid, waar roos of schilfering door ontstaat hebben wij de juiste producten.

Workshop

Lijkt het je leuk om een avond of middag een leuke workshop met vriendinnen of familie te doen? Vind je het lastig om je eigen haar leuk in model te brengen? Of wil je gewoon meer handigheid krijgen in de tools en producten?
Dan is dit dé workshop voor jullie! In deze 2 uur durende workshop krijg je uitleg en tips over het in model brengen van jouw eigen haar en het gebruik van de tools en producten. Bel of mail ons voor meer informatie.