Maak kennis met het team van De Kniphut! Onze getalenteerde stylisten in Dordrecht staan klaar om jouw haarverwachtingen te overtreffen. Elk lid van ons team brengt passie en expertise mee naar de salon, met als doel jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een knipbeurt, een nieuwe kleur of gewoon een ontspannen moment, ons team staat voor je klaar. Leer de gezichten achter De Kniphut kennen en ontdek hoe we jouw stijl naar een hoger niveau tillen!

Liën

Mijn naam is Liën, een echte geboren en getogen Dordtenaar! Al 10 jaar lang ben ik zelfstandig aan de slag, begonnen met huisbezoekjes en sinds maart 2020 ben ik de gelukkige eigenaresse van De Kniphut. In mijn eentje begonnen, maar inmiddels hebben we een geweldig team opgebouwd waar ik enorm blij mee ben!

Wat deze salon zo bijzonder maakt, is dat mensen zich hier warm en welkom voelen. Het heeft een gezellig, huiselijk sfeertje, precies wat ik voor ogen had.

Het kappersvak vind ik geweldig! Je maakt mensen niet alleen blij, maar soms zelfs gelukkig! Het contact met de klanten is gezellig, en het werk is lekker afwisselend. Van jong tot oud, langer of korter haar, een nieuw kleurtje… ik vind de afwisselingen het allerleukste!

Larissa

Mijn naam is Larissa, en ik ben 19 jaar oud. al drie jaar maak ik deel uit van het gepassioneerde team hier bij De Kniphut. Hier begon ik als leerling, waar ik de fijne kneepjes van het kappersvak heb geleerd.

Het mooiste van mijn vak is de blijdschap die ik zie wanneer mensen tevreden en blij onze salon verlaten. Het is geweldig om te ervaren hoe een nieuwe look iemand kan omtoveren tot een compleet ander mens. Wat mijn werk extra bijzonder maakt, is de inzet van ons team om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Hierdoor ontstaat er een warme en gezellige sfeer die het bezoek aan De Kniphut in Dordrecht speciaal maakt.

Malissa

Ik ben Malissa 31 jaar en woon met mijn man en 2 lieve kinderen in Zwijndrecht.
Al 12 jaar mag ik mijn passie voor dit mooie vak uitoefenen. Sinds 2021 heb ik mij bij het team van de Kniphut aangesloten. Het leukste aan het vak vind ik, het mooi en blij maken van onze klanten. Het tevreden de deur uit laten gaan geeft je toch altijd een goed gevoel.

Vicky

Ik ben Vicky, de Brabantse gezelligheid in de salon. Sinds 2023 woon ik in Dordrecht, maar ik ben een rasechte Tilburger! Al 10 jaar lang mag ik mijn liefde en passie voor het kappersvak uitoefenen. Elke dag stap ik met plezier de salon binnen, mede dankzij alle lieve en gezellige mensen die hier langskomen.

Het mooiste aan mijn vak? Het contact met de klanten en ze met een blij gevoel de deur uit laten gaan. Samen met mijn collega’s zorgen we voor een knusse sfeer. In januari 2023 ben ik voor mezelf begonnen, waardoor ik op meerdere plekken in de salon werk. De afwisseling van salons en de verschillende doelgroepen houden het super interessant. Op maandag en donderdag ben ik te vinden in de leukste salon van Dordrecht.