Als je haar maar goed zit! Dan voel je jezelf mooi en zelfverzekerd. Dat is ons motto bij De Kniphut in Dordrecht, een frisse nieuwe coupe en jij als klant uiterst tevreden.

De Kniphut is een moderne & kleine kapsalon in het midden van Dordrecht met een warme uitnodigende uitstraling, iedereen is bij ons welkom! Je kunt ons vlakbij het centrum vinden & daarbij zijn we makkelijk bereikbaar vanuit alle uithoeken van Dordrecht. Voor de deur is er tevens voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eén van de belangrijkste dingen vinden wij om goed up-to-date te blijven van de nieuwste haartrends, technieken en haarverzorgingsproducten zodat we u ten alle tijden zo vakkundig mogelijk kunnen bedienen. Hiervoor volgen we regelmatig de nieuwste cursussen & trainingen.
Ten allen tijde is het onze bedoeling om u een verwen momentje te geven, dit alles kan bij ons natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee & een gezellig praatje. Bij ons kan je even ontsnappen aan het ‘moeten’ van het drukke werk leven, ouderschap of gewoon zomaar even wat me-time!

Wilt u juist met het gezin/kids naar de kapper? Ook dan bent u natuurlijk aan het juiste adres. Bij ons krijgt iedereen op maat gemaakt advies en doen wij onze uiterste best om u tevreden en vol zelf vertrouwen naar buiten te laten stappen.

Sinds dit jaar zijn we tevens ook een erkend leerbedrijf geworden zodat we stagiaires, leerling kappers en kapsters kunnen introduceren in de mooie kapperswereld. Daarbij zijn we ook aangesloten bij de brancheorganisatie de ANKO, de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. De ANKO zet zich ervoor in dat de kwaliteit van de branche hoog wordt gehouden en te werken conform de hoogste standaard.

Mocht u vooraf nog vragen hebben of advies willen, bel dan gerust of kom even langs.