Meet our new products…

Sinds kort werken wij met een fantastisch nieuw merk samen, let us introduce: Four Reasons!
Four Reasons biedt ons alles wat we nodig hebben om jouw haar optimaal te kunnen verzorgen. Van kwalitatief hoogwaardige haarverf, tot een grote diversiteit aan verzorgingsproducten en uiteraard ook geweldige stylingproducten.

Four Reasons

Onze voornaamste redenen om met Four Reasons te werken is dat het 100% Vegan geproduceerd is & alle verpakkingen van gerecycled materiaal zijn. En, ten slotte ook vooral niet onbelangrijk, zien jouw haren met het gebruik van de producten van Four Reasons er super uit.
Het ultieme doel van Four Reasons is om de ‘bad hair days’ beter te maken en de ‘good hair days’ zelfs nog beter!
Of het allemaal al niet goed genoeg klinkt, is Four Reasons ook nog heel goed betaalbaar. Twijfel je na het lezen van onze overtuiging nog steeds? Vraag ons gerust om een sample.

#1 100 % Vegan

De Producten zijn 100% vegan. Dit betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten.

#2 100% Green Choice

Alle producten zijn vervaardigd in Finland welke 100% groene energie gebruikt. Aerosol producten worden vervaardigd in Zweden. Alle plastic verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar suikerriet plastic, waardoor de ecologische voetafdruk van het product aanzienlijk wordt verkleind.

#3 100% Empowering

De Leuke en humoristische teksten op de producten herinneren eraan hoe mooi en wonderbaarlijk de gebruikers van het product zijn.

#4 100 % Value For Money

De prijs-kwaliteitverhouding zijn heel erg goed. Er zit een gehalte actieve ingrediënten in en tegelijk zijn er onnodige ingrediënten uit gehaald. Dit resulteert tot een gebruiksvriendelijk en functioneel product voor ‘The Best Hair Day’.
#Madeforelovingyou
#bornandbreadinHelsinki
#evenmyattitudehasanattitude
#Totallyvegan