Meet our new products…

Bij de Kniphut geloven we enkel in kwaliteit en selecteren we enkel de beste merken voor jullie en onze planeet. Let us introduce: Four Reasons, OLAPLEX, MUK en Natural Hair Company!

Four Reasons

Four Reasons biedt ons alles wat we nodig hebben om jouw haar optimaal te kunnen verzorgen. Van kwalitatief hoogwaardige haarverf, tot een grote diversiteit aan verzorgingsproducten en uiteraard ook geweldige stylingproducten.

Onze voornaamste redenen om met Four Reasons te werken is dat het 100% Vegan geproduceerd is & alle verpakkingen van gerecycled materiaal zijn. En, ten slotte ook vooral niet onbelangrijk, zien jouw haren met het gebruik van de producten van Four Reasons er super uit.
Het ultieme doel van Four Reasons is om de ‘bad hair days’ beter te maken en de ‘good hair days’ zelfs nog beter!
Of het allemaal al niet goed genoeg klinkt, is Four Reasons ook nog heel goed betaalbaar. Twijfel je na het lezen van onze overtuiging nog steeds? Vraag ons gerust om een sample.

#1 100 % Vegan

De Producten zijn 100% vegan. Dit betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten.

#2 100% Green Choice

Alle producten zijn vervaardigd in Finland welke 100% groene energie gebruikt. Aerosol producten worden vervaardigd in Zweden. Alle plastic verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar suikerriet plastic, waardoor de ecologische voetafdruk van het product aanzienlijk wordt verkleind.

#3 100% Empowering

De Leuke en humoristische teksten op de producten herinneren eraan hoe mooi en wonderbaarlijk de gebruikers van het product zijn.

#4 100 % Value For Money

De prijs-kwaliteitverhouding zijn heel erg goed. Er zit een gehalte actieve ingrediënten in en tegelijk zijn er onnodige ingrediënten uit gehaald. Dit resulteert tot een gebruiksvriendelijk en functioneel product voor ‘The Best Hair Day’.
#Madeforelovingyou
#bornandbreadinHelsinki
#evenmyattitudehasanattitude
#Totallyvegan

OLAPLEX

Als je op zoek bent naar een manier om beschadigd haar te herstellen en te versterken, dan is Olaplex hét merk dat je zoekt. Olaplex is een uniek haarverzorgingsmerk dat de manier waarop we denken over haarverzorging heeft veranderd. Het merk heeft een specifieke formule ontwikkeld die gebroken haarschubben verbetert en versterkt, en het haar gezonder en glanzender maakt dan ooit tevoren.

Bij De Kniphut zijn we grote liefhebbers van Olaplex. We gebruiken de producten in onze salon en we raden ze aan voor onze klanten. Of je nu beschadigd haar hebt door overmatig stylen, chemische behandelingen of andere factoren, Olaplex helpt om je haar weer gezond te maken.

Olaplex heeft verschillende producten in het assortiment. Shampoo, conditioner, serum, olie & maskers. Je kunt dus ruim uit de voeten met dit merk.

Ook biedt Olaplex professionele behandelingen aan, zoals de Olaplex No.1 en No.2 behandelingen, die in combinatie met een kleurbehandeling of blondering kunnen worden gebruikt. Deze behandelingen zorgen ervoor dat het haar niet alleen mooier kleurt, maar ook sterker en gezonder blijft, en dus de beschadiging minimaal blijft.

Bij De Kniphut zijn we ervaren in het gebruik van Olaplex en we weten hoe we het moeten toepassen voor het beste resultaat. Of je nu een thuisbehandeling wilt proberen of een professionele behandeling wilt ondergaan, we helpen je graag om je haar te herstellen en te versterken met Olaplex.

Als je meer wilt weten over Olaplex en hoe het je haar kan verbeteren, neem dan contact met ons op of kom langs in onze salon. We vertellen je graag meer over dit merk.

Natural Hair Company

Bij ons in de salon werken we met het merk Natural Hair Company. De weaves zijn 100% echt haar en hand geweven, hierdoor zijn de aanzet randen flinterdun en onzichtbaar.
We bevestigen de weaves door middel van een rij Micro ringen en vervolgens naaien we de weaves met naald en garen door de rij Micro ringen. Om het beste resultaat te onderhouden verwachten we je eens in de zes weken terug in de salon, om de weaves weer omhoog te plaatsen en te checken of alles netjes zit. Uiteraard brengt het minimale schade aan je eigen haar aan. We hebben altijd kleurtjes op voorraad.

Wil je ervaren hoe het eruit komt te zien of het haar te voelen? Boek dan een intake via de website zodat we meer informatie kunnen geven.

MUK Haircare

Ook werken wij met MUK. Muk is een Australische merk dat net even anders is dan normale merken. Het is een eigenwijs haarcosmeticamerk met professionele salonproducten.
In twaalf jaar tijd zijn ze gegroeid tot een prijswinnend en iconisch merk met een revolutionaire kleurlijn, 40 haarproducten en 6 styling tools.
De producten zijn betrouwbaar en doen écht wat ze zeggen. Ze zijn er voor iedereen en voorzien in de behoefte van ieder haar. Omdat we geven om onze wereld, worden de producten nooit op dieren getest en bestaan ze zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten. Onze Hybrid Cream Colour is zelfs volledig Vegan. Tezamen met opvallende verpakkingen en speelse namen onderscheiden zij zich zo van de traditionele merken.